De One wheel is niet alleen maar een toestel voor het plezier maar is ook meer dan geschikt voor praktisch gebruik.

Korte verplaatsingen waar u normaal een gemotoriseerd voertuig voor zou gebruiken gebeuren vanaf nu met uw Onewheel.

Mensen die met het openbaar vervoer naar het werk gaan zullen al snel de voordelen van de OneWheel erkennen. De eerste rit naar het station waar normaal de fiets of zelfs de wagen de meest gebruikte vervoermiddelen zijn zal nu veel sneller en zonder obstakels verlopen.

Geen file meer in de stationsbuurt.

Geen eindeloos lange zoektocht naar een parkeerplaats met één oog op de klok om daarna een te lange wandeling aan te gaan die meer lijkt op een hardloopwedstrijd en waar het stressniveau blijft stijgen. Om dan net op tijd of net niet op tijd op het perron aan te komen.

Gelukkig heb je een hele treinrit de tijd om op adem te komen want straks heb je nog die wandeling naar kantoor of wurm je jezelf en een overvolle bus, tram of metro.

Met de Onewheel wordt dit veel eenvoudiger want je kan de reistijd heel gedetailleerd inschatten. En dit volledig uitgerust en zonder zweetvlekken.

De rit naar je kantoor gaat ook veel vlotter want terwijl iedereen staat te wachten op de bus, tram of metro ben jij al lang op weg met je OneWheel.

Kleine boodschappen zoals een bezoek aan de bakker wordt een hele nieuwe beleving. Geniet van de vrijheid met een elektrische eenwieler.

Dankzij de Lithium technologie zijn al deze verplaatsingen mogelijk en beschikt dit toestel over voldoende capaciteit.

De autonomie hangt af van verschillende factoren.

Uiteraard zijn gewicht en snelheid bepalend voor de autonomie van de batterij maar ook de temperatuur kan een invloed hebben, op koudere dagen zal je net iets minder lang kunnen rijden met je OneWheel